Akoestische wandbekleding

Akoestische wandbekleding als unieke muurdecoratie

Harde ramen en glazen ruiten zorgen voor een reflecterend geluid. Een harde galm geeft onrust in een ruimte. Met mijn akoestische wandbekleding haal je een handgemaakte wolschildering in huis met een hoog aaibaarheidsgehalte. Kom gezellig langs bij mijn atelier om te zien, horen en voelen hoe een akoestisch wandpaneel extra sfeer en knusheid aan iedere ruimte toevoegt. De vloeiende marmerpatronen zijn gemêleerd, net zoals de kleuren in de natuur. Kies uit één van de bestaande combinaties, of laat mij een wolschildering op maat maken dat perfect aansluit op de energie van jouw interieur. Ik kom dan graag langs bij jou thuis om een persoonlijk kleurenvoorstel te doen. Ook voor een echte blikvanger op kantoor kies je voor akoestische wandbekleding, die rust en geborgenheid in iedere ruimte brengt.

De luchtzuiverende werking van akoestische wandbekleding

Wol kan van nature goed vocht absorberen. Tot wel 7 maal het eigen gewicht kan er aan vocht opgenomen worden, zonder dat de akoestische wandbekleding vochtig aanvoelt. Vocht wordt ook net zo makkelijk weer losgelaten, waardoor het vochtgehalte in de ruimte in balans wordt gebracht. Het materiaal is antibacteriëel en reinigend, wat het binnenklimaat veraangenaamt. Zo haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar draagt dit ook bij aan een gezonder leefklimaat. De natuurlijke wandbekleding is gemakkelijk te bevestigen en is zelfreinigend, waardoor je er verder geen omkijken meer naar hebt wanneer het wolschildering eenmaal hangt. Met de natuurlijke thema’s en patronen zal je echter alleen maar kunnen genieten van de inspiratie en rust die de panelen oproepen.

Een wolschildering met aandacht voor dier en milieu

Met mijn werken wil ik de wereld een stukje mooier maken, waardoor ik belang hecht aan duurzame en diervriendelijke materialen. Het biologische wol van mijn akoestische wandbekleding wordt op diervriendelijke wijze gewonnen, en groeit uiteraard ieder jaar weer aan. Met natuurvriendelijk geverfde wol en gerecycled katoen wordt de milieubelasting zo laag mogelijk gehouden. Zo kies je met wolschilderij voor zeer duurzame muurbekleding voor binnen. Bovendien wordt elke trilling opgenomen en in warmte omgezet door de luchtige structuur van de wandbekleding. Dit leent zich dan ook perfect als isolatiemateriaal en natuurlijke warmteregelaar voor een milieuvriendelijk kunstwerk bij jou thuis.

Acousme voor muurbekleding op maat

De perfecte stijl akoestische wandbekleding is voor iedereen anders. Mijn collectie aan handgemaakte wolschilderingen zijn voorzien van diverse thema’s, waarbij kleuren en patronen samen een symbiotische eenheid vormen. Ik ga graag in gesprek met jou om muurbekleding op maat te ontwerpen. Van rechthoek tot menselijk silhouet, met een bol of hol driedimensionaal volume, met levendige kleuren of aardse tonen, alles is mogelijk. Een vrijhangend werk met tweezijdig wolwerk behoort ook tot de opties, en kan dienen als divider in jouw woonruimte. Wil jij ook een unieke wolschildering voor thuis of op kantoor? Neem dan contact met mij op via +31 6 41715226 of kom gezellig langs in mijn atelier.