Voor in huis

Het ultieme thuisgevoel is toch wel thuiskomen op de plek
die u als een handschoen past, een unieke plek die ruimte en geborgenheid geeft.

Daarom besteden we bij Acousme veel tijd om er samen achter te komen wat nu het beste bij u past. Het gesprek begint doorgaans in het atelier, waar u veel werken kunt zien, kunt horen en voelen wat de kleden doen met een ruimte.

Uniek pronkstuk

Betere akoestiek

Duurzaam materiaal

Huisbezoek

Daarna komen we op huisbezoek. Toegespitst op de bestaande ruimte bespreken we de mogelijkheden en geven kleur en formaatadvies. We nemen dan ook akoestische panelen mee om de werking in de ruimte te laten ervaren. Ook kunnen we ter plekke al kleine staaltjes kleurnuances maken.

Op maat ontworpen

Uw wolschildering wordt helemaal op maat ontworpen. Van gulden rechthoek tot menselijk silhouet, klein of zo groot als uw hele ruimte, met een bol of hol driedimensionaal volume, van puur natuur tot felgekleurd, het kan allemaal. U kunt ook kiezen voor vrijhangend werken als divider.

Persoonlijke kleuren

Bij het persoonlijke ontwerp horen ook persoonlijke kleuren. Deze kleuren stellen we voor u samen, en we geven u een reeks van nuances om uit te kiezen, voordat we het kleed gaan vervaardigen. Zo wordt een opdracht geven een feestje, u wordt in het hele proces meegenomen!

kleuradvies op maat krijgen?

Ik kom bij je langs om te kijken hoe de ruimte is, het interieur ingericht is en wat bij jou / jullie voor kleuren passen. Vervolgens geef ik kleuradvies op maat. Kleur is heel persoonlijk. Daarom betrek ik je ook bij het samenstellen van de kleuren en zorgen we voor precies de juiste kleuren vóór we de wolschildering gaan vervaardigen.

Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste kleur, of wil je een doek op maat aanvragen?