Akoestische wolschilderingen

Acousme akoestische wandpanelen worden helemaal op maat ontworpen. Van gulden rechthoek tot menselijk silhouet, klein of zo groot als uw hele ruimte, met een bol of hol driedimensionaal volume, van net-niet-wit tot tijdloos felle kleuren – de vorm, de afmetingen, het volume en de kleur kiezen we samen in functie van uw ruimte. 

De akoestische panelen kunnen één- of tweezijdig met wolschilderingen worden bekleed. Waneer de akoestische panelen tweezijdig zijn bekleed, kunnen ze vrij in de ruimte hangen als divider. Of als kamerscherm uitgevoerd worden.

De kleuren van Acousme zijn gemêleerd, zoals de kleuren in de natuur. U kunt kleuren kiezen uit de bestaande combinaties, of de kleuren volledig laten personaliseren. 

In een persoonlijk gesprek worden uw voorkeuren, wensen en de energie van de ruimte gepeild. Daarna zal Marian een uniek kleurvoorstel doen. Neem hiervoor contact op om een afspraak te maken.

Mooi pronkstuk

Betere akoestiek

Duurzaam materiaal

voor in huis

Thuiskomen in een oase van rust. Kleurige taferelen vol beweging verwelkomen je. De drukke dag is voorbij, dit is pas thuiskomen!

voor op kantoor

Als scheidingswand voor werkplekken, als rustgevend element in de vergaderzaal, sfeermaker in de lunchroom. Uitgevoerd in de kleuren van Uw bedrijf.

Wil je hulp bij het uitzoeken van de juiste kleur, of wil je een doek op maat aanvragen?

kleuradvies op maat krijgen?

Ik kom bij je langs om te kijken hoe de ruimte is, het interieur ingericht is en wat bij jou / jullie voor kleuren passen. Vervolgens geef ik kleuradvies op maat. Kleur is heel persoonlijk. Daarom betrek ik je ook bij het samenstellen van de kleuren en zorgen we voor precies de juiste kleuren vóór we de wolschildering gaan vervaardigen.