Akoestisch wandpaneel

Zacht en ademend akoestisch wandpaneel

Meer rust en inspiratie in jouw woon- of werkruimte brengen? Met een akoestisch wandpaneel haal je een uniek kunstwerk in huis dat met de hand vervaardigd wordt. Iedere wolschildering is uniek en straalt rust en eenheid uit. De golvende marmerpatronen geven jouw wand een comfortabele wollen huid. Zie, hoor en voel hoe akoestische wandbekleding een sfeervolle en praktische aanvulling is op jouw interieur. Met een recyclede katoenvulling van 4 centimeter dik worden geluiden maximaal geabsorbeerd. Dit zorgt voor een vermindering van galm en harde geluiden, waardoor de akoestiek veel aangenamer is. Met een akoestisch wandpaneel kunt u thuiskomen of op kantoor aankomen in een oase van rust.

Biologische wolschilderingen met meerwaarde

Elk akoestisch wandpaneel is gemaakt van biologisch wol dat wordt gewonnen op diervriendelijke wijze. De wintervacht van de schapen wordt op een ethische en pijnloze manier verwijderd, zodat de dieren hier geen last van ondervinden. Met een binnenkant van gerecycled katoen worden de wandpanelen handmatig vervaardigd. De hoge densiteit van de textielvezels geeft de natuurlijke wandbekleding een geluiddempend effect. Zo wordt nagenoeg alle galm in een ruimte gereduceerd, wat zorgt voor een rustiger geluid bij je thuis of op kantoor. Omring je met natuurlijke materialen met een hoog aaibaarheidsgehalte om ook meer sfeer en huiselijkheid te ervaren. 

Akoestisch wandpaneel voor een aangenamer binnenklimaat

Één van de eigenschappen van wol is dat vocht zonder problemen geabsorbeerd wordt, zonder dat het vochtig aanvoelt. Het vocht wordt nadien namelijk net zo gemakkelijk weer losgelaten, waardoor het volledig zelfregulerend is. Tot wel 7 maal aan het eigen gewicht aan vocht kan worden opgenomen, waardoor een wolschildering een natuurlijke vochtregelaar in jouw ruimte is. Ook aerosolen die schadelijk zijn voor de gezondheid worden uit de lucht opgenomen. Doordat de lucht gezuiverd wordt, geniet je met een akoestisch wandpaneel van een aangenamer binnenklimaat. Verder heeft jouw unieke muurbedekking geen onderhoud nodig en blijven de vloeiende patronen altijd goed op de plaats. Wol is namelijk gemaakt om erg lang mee te gaan, waardoor je een leven lang plezier hebt van akoestische wandbekleding!

Unieke wolschildering als aanvulling op jouw interieur

Een akoestisch wandpaneel is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Iedere inrichting en smaak verschilt, waardoor ik samen met jou op zoek ga naar de wolschildering van jouw dromen. Kom langs bij mijn atelier om uit een van de bestaande kunstwerken te kiezen, of laat mij de kleuren volledig personaliseren. Na een persoonlijk gesprek doe ik graag een uniek kleurvoorstel dat aansluit op de energie van jouw ruimte. De vorm, afmetingen, volume en patronen kunnen volledig aangepast worden op jouw smaak om een prachtig muurbekleding voor binnen te creëren. Benieuwd geworden naar een unieke wolschildering? Maak dan een afspraak met mij via +31 6 41715226 en laat jouw visie tot leven komen!