Muurbekleding binnen

Sfeervolle muurbekleding voor binnen

Wil je meer sfeer in huis creëren? Een akoestische wolschildering is een unieke muurbekleding voor binnen, die vele voordelen biedt. Deze panelen zijn gemaakt van dier- en milieuvriendelijk schapenvacht, en zijn perfect als decoratie in de woonkamer of op kantoor. Bovendien heeft deze natuurlijke wandbekleding ook effect op het geluid in de ruimte. Door de zachte materialen wordt geluid gedempt, wat zorgt voor minder galm en betere akoestiek. Bij Acousme vind je kant en klare akoestische wandbekleding in specifieke thema’s, maar ik kan ook met jou in gesprek gaan om een uniek pronkstuk voor jouw woning te creëren. Zo ontvang je bijzondere muurbekleding voor binnen, volledig afgestemd op jouw interieur en persoonlijke smaak.

Milieuvriendelijke muurbekleding voor binnen 

Voor mijn handgemaakte wandbekleding wordt diervriendelijke schapenwol gebruikt. Wol groeit ieder jaar weer aan, waardoor dit materiaal erg duurzaam is. Met aandacht voor het milieu wordt de wol op een natuurlijke manier geverfd. De buitenkant van de muurbekleding voor binnen bestaat uit wol, en de binnenkant bestaat uit gerecycled katoen. Van oude spijkerbroeken worden hoogwaardige panelen gemaakt, waarop de wol bevestigd wordt. De hoge densiteit van de textielvezels zorgt voor een geluiddempende effect. Harde muren en gladde oppervlakken in je woning reflecteren namelijk geluid. Dit zorgt voor galm en daardoor onrust. Met mijn wandbekleding voor binnen ervaar je mee rust en eenheid in je woning. Zo kom je thuis in een oase van rust.

Luchtzuiverende werking door hoog absorptievermogen

Wist je dat wol een antibacteriële en luchtzuiverende werking heeft? Met een wolschilderij van mijn hand haal je een natuurlijke vochtregelaar in huis. Wol kan namelijk tot 7 maal het eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het oppervlak vochtig aan zal voelen. Mijn muurbekleding voor binnen zuivert zo de lucht, en laat het vocht weer net zo gemakkelijk los. Op deze manier worden ook de aerosolen uit de licht geabsorbeerd, wat zorgt voor een aangenaam en zuiver binnenklimaat. Het wolschilderij is zelfreinigend, waardoor het geen onderhoud nodig heeft. Je hangt het akoestisch wandpaneel op een muur als elegante versiering, of als tweezijdige divider om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Zo is een wolschilderij niet alleen een lust voor het oog, maar ook een erg praktische aanvulling op jouw interieur.

Veelzijdige muurbekleding van Acousme

Geniet thuis of op kantoor van een persoonlijke wolschildering vol kleuren en beweging. Ik ga graag in gesprek om er achter te komen wat het beste bij jou en jouw interieur past. Je bent van harte welkom in mijn atelier, waar je met eigen ogen kunt zien, horen en voelen wat een muurbekleding van Acousme met een ruimte doet. Kies uit één van mijn werken uit het atelier, of laat een unieke wolschildering op maat maken. Van puur natuur tot felgekleurd, het kan allemaal. Voor een kunstwerk op maat kom ik graag bij jou thuis langs om de energie van de ruimte op te nemen en een bijpassend kleurvoorstel te maken.