Natuurlijke wandbekleding

Unieke natuurlijke wandbekleding voor iedere smaak

Bij Acousme ben je aan het juiste adres voor natuurlijke wandbekleding van biologisch schapenwol. Laat je inspireren door gemêleerde marmerpatronen in bijzondere kleurencombinaties. Als sfeermaker in een woonkamer te gebruiken, of om een prachtig statement te maken op kantoor. Kies voor unieke muurbekleding voor binnen die helemaal aangepast kan worden aan jouw smaak en kleurwensen. In mijn atelier kan je met eigen ogen, oren en handen de vreugde ervaren van mijn natuurlijke wandbekleding. Kies uit de bestaande wolschilderingen, of laat jouw akoestische wandbekleding volledig op maat maken. Het formaat, de kleurencombinaties en het volume wordt zo afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Op deze manier weet je dat je een unieke blikvanger in jouw woning hebt hangen die je niet ergens anders zult zien!

Verbeter de akoestiek met natuurlijke wandbekleding

Ervaar je vaak een hol en galmend geluid in jouw woning? Ruiten, muren en andere gladde oppervlakken zorgen dat geluiden weerkaatst worden in de ruimte. Creëer meer sfeer en huiselijkheid met mijn natuurlijke wandbekleding. Door de zachte en geluiddempende materialen wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd. Dit zorgt ervoor dat een harde galm verleden tijd is. Hierdoor wordt er meer rust en eenheid in de ruimte ervaren, waardoor je thuis verwelkomd wordt in een oase van rust en vrede. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor is natuurlijke wandbekleding een echte sfeermaker. Gebruik een wol schildering om een muur te voorzien van een prachtig kunstwerk, of kies voor een tweezijdige wol bedekking, zodat deze ook op te hangen is als divider om ruimtes te separeren. Met een wol schildering van mijn hand kun je alle kanten op!

De zuiverende werking van natuurlijke wandbekleding

Wol heeft een luchtzuiverende en antibacteriële werking, wat het binnenklimaat in iedere ruimte aangenamer maakt. Een akoestisch wandpaneel absorbeert vocht gemakkelijk, en laat dit net zo eenvoudig weer los. Zo heeft u een natuurlijke vochtregelaar in huis, die goed aansluit bij uw interieur. Het materiaal is van biologisch schapenwol gemaakt, wat inhoudt dat het op een diervriendelijke en milieuvriendelijke manier is gewonnen en bewerkt. Met een akoestisch wandpaneel gemaakt van gerecycled textiel, wordt het evenwicht van de natuur zo veel mogelijk behouden.

Een gepersonaliseerde wolschildering van Acousme

Ben je ook benieuwd geworden naar een gepersonaliseerde wolschildering? Ik help jou graag op weg om natuurlijke wandbekleding uit te kiezen die perfect bij jouw woning of kantoor past. Ben je gek op felgekleurde patronen? Of hou je juist van natuurlijke kleuren die samensmelten met de rest van jouw inrichting? Wat jouw wensen ook zijn, samen maken we jouw visie werkelijkheid om een unieke wolschildering te creëren. Je bent van harte welkom in mijn atelier om een kijkje te komen nemen of maak een afspraak met mij via +31 6 41715226.